Sunday, August 9, 2009

a week b4 my birthday

hye everybody....aku actually ngah m'hitung ari b4 m'jelang birthday aku.....m'mandangkan aku lps nie x bleh balik kl, so, parents aku dah awal2 bg aku present.....
ntah nape akhir bln 7 aku suka pd mknan so, aku minta mknan as present kt parents aku....

s'mlm mrk treat aku kt mahattan fish....aku mmg m'idam nak mkn kepah so, aku setuju je ble kkk aku pun sokong nak mkn ctu...gilerr sedappp~

b'debar m'nanti apekah kejutan utkku =b




kami giler2 =b
nie la mknan yg aku mkn...ittadakimassu =D

1 comment:

  1. a week after beday?
    hehe. lolx. smbut beday awal2. x aci

    ReplyDelete